Fotbollsklubben AC Milan har 16 st till elittruppen. I Ungern används den på 56 sjukhus, ex: The Military Hospital ger 200-300 BEMER-behandlingar per dag till patienter. Anders Olsson, järnmannen även kallad använder den, Oskar Svärd som vunnit Vasaloppet två gånger använder den. Hästägare är helt lyrisk över den, husdjur gillar den. Den har verkande effekt mot 80% av våra sjukdomar. Varför är BEMER så okänd? Varför har man aldrig hört talas om BEMER? Det är en av de vanligaste frågorna jag får från er läsare och folk jag träffar.

Det svaret är ju såklart lite svårt att svara på. Produkten har funnits sedan 1998 och nu är BEMER inne på tredje generationen i utvecklingen, den har 50 medicinska publikationer och otaliga exempel likt mitt är på väg att bli, dvs fantastiska resultat utan mediciner. NASA tar fram en helt ny generation rymddräkter med BEMER-teknologi i för att värna om astronauternas hälsa under rymdfärderna, där kostar en ny dräkt ca 13 miljoner USD. Många elitidrottare använder den utan att prata öppet om den för att ha en konkurrensfördel. Läkare som läser minimalt om mikrocirkulation på utbildningen förstår kanske inte riktigt effekterna av den eftersom dem blir matade av annan information och troligen överösta med information om ”nya tekniker” som ses som lite hokus pokus för att det verkar för bra för att vara sant. Medicinbolag skapar bulvanföretag för att köpa upp organisationen och lägga ner BEMER helt då den skulle rubba medicinbranschen enormt om man kommer underfund med att det går att bli frisk utan eller med mindre medicin. Det kommer inga stora BEMER-kampanjer på tv likt tex Ipren, den intelligenta värktabletten. Men en sådan kampanj tror folk på, att pillret söker upp det onda området och har verkande effekt, när det egentligen är de vita blodkropparna som är i kroppen och letar problem i kroppen som behöver lösas…Oj, hjälpte inte medicineringen, då ökar vi lite… Hållbart? Nej, det blir bara mer slaggprodukter i kroppens kärl som saggar ihop allt ännu mer.

Jag, som egentligen hört talas om BEMER varje vecka i minst 30 sekunder per gång, plus längre till och från, kopplade inte heller vad den gör och varför den är så grym. Kanske för att många som är inne i branschen och jobbar med den pratar medicinspråk, likt många IT-bolag pratar IT-iska som en god vän brukar säga. Likadant i tryckbranschen – skulle jag säga att vi nu har en kampanj på ”mesh-vepor med kederlister och extra öljetter”, låter det sexigt i en köpares öron som inte ens fattar vad det är? Näh…

Kanske därför den är så okänd, att om man är läkare tror man inte riktigt på produkten eftersom den inte kommer från medicinbranschen som är mest frekvent med att påa nya mediciner och man inte vet vad mikrocirkulationen egentligen betyder för hur kroppen mår, och terapeuter som många gånger kopplas ihop med just hokus-pokus och ”det där är inget för mig” som även jag tyvärr tänkt många gånger får inte heller fram produkten på rätt sätt. Kiropraktorer vill hellre köra sin grej och är väldigt stolta över sin kompetens förstår kanske inte att kombinationen skulle på riktigt kunna göra underverk…

…och ”vanliga” folk, som inte jobbar inom medicin eller sjukvården har inte tiden eller intresset att fånga upp produkten. Jag är iaf väldigt glad över att jag sprang på den, och att jag började använda den, och att jag faktiskt tog prover innan, så att jag har bevis för mig själv att den funkar som jag tänkte innan. Nu efter sex veckors användande behöver jag knappt se proverna, även om det ska bli väldigt intressant när senaste blodprovet kommer, men att det hänt grejer i kroppen märks enormt. Både fysiskt och psykiskt. Humörmässigt och fokus-mässigt. I natt körde jag även sömnprogrammet och blev mäkta överraskad över hur skönt jag sovit, att jag inte vaknade mellan kl 02-03 som jag nästan alltid gör, att jag vaknade nästan på minuten programmet var inställt på, ljudlös och mörk skärm på styrenheten så inget sådant som kunde påverka. Att jag inte vaknade med ett ryck och igång i 120 direkt. Att det var en sån skön känsla i kroppen. Att jag sovit djupt i nästan åtta timmar. I djup sömn har levern 1,7 liter blod i sig, i vaket tillstånd eller vid ryckig sömn har man ca 1 liter. Med tanke på vilken effekt levern har på att rena kroppen så förstår man att det är en bra grej 🙂 Enligt rykten ska sömnprogrammet även ha en väldigt bra effekt mot baksmälla, lär ju bli att testa det vid tillfälle också!

Närbild på BEMER med sömnprogrammet

BEMER sömnprogram

Bild på säng med en BEMER under bäddmadrassen

BEMER i sängen, under bäddmadrassen.

Har återigen blivit fascinerad över hur smidig och mobil den är, nyligen satt jag i bilen i kön till färjan och körde basprogrammet då det blev en sväng till sommarstugan igår kväll. En bit att pendla, men jämför man med att sitta i köer i Stockholm så är det nu ganska fridfullt att glida genom skärgården och kunna dona med annat under tiden!

Många hör av sig och vill veta mer om detta vilket är superkul. Nästa tillfälle är i centrala Stockholm måndag kl 17 ungefär, skicka ett mail till johan.wanselius@bemergroup.com eller PM till mig på fejjan Johan Wanselius så får ni mera info, kostar såklart ingenting och är ett par timmar. Väldigt intressant med bla en film enormt uppförstorad där man ser förändringen i blodflödet innan, under och efter en 8 minuters-behandling. Har du ingen möjlighet att komma till Stockholm? Hör av dig ändå så ska jag försöka synka en föreläsning där du är.