Många gånger får jag frågan hur jag lärt mig så mycket kring BEMER på så kort tid, både från personer som aldrig använt eller hört talas om BEMER samt från erfarna BEMER-partners. Det är såklart superskoj att folk märker att man utvecklas, och det ger även ett ökat självförtroende och driv att fortsätta. Och lättare att hitta ny inspiration och nya vägar.

Egentligen är det inte så konstigt dock, det vanligaste är att folk presenterar BEMER för någon eller kanske några personer i veckan, i vissa fall någon per månad och ibland med långa uppehåll. Då är det lätt att man känner sig osäker samt drar sig för att fronta/svara. Under 2018 har jag stått på 6 mässor där jag i snitt kör en kort presentation på 5-10 minuter säkert som minimum 150ggr per mässa. Bara det ger 900 presentationer i samband med behandling och en uppsjö av frågor kring olika beteenden, effekter, produkter, hur man jobbar med den, varför den funkar, skeptiker, ”jag-kan-bäst-personer”, noviser, ointresserade, intresserade, you-name-it!

Förutom dem mässorna har jag hållit presentationer för mindre grupper kanske 5 gånger och därtill på 1-2-1 och nätverksträffar regelbundet varje vecka. Slår man ihop alla har jag nog presenterat BEMER minst 10 minuter för drygt 1.200 personer i år. Lägger man till alla som hört ”pitchar” på 30-60 sekunder så stiger antalet drastiskt. Räknar man konkreta behandlingar så landar det totala antalet på ca 1.000st. 2019 blir det att vässa till sig ytterligare med fler regelbundna presentationer för grupper kring 10-20 pers, flera mässor (redan fem inbokade), spela in mängder med filmsnuttar på min youtube-kanal som du hittar här kring produkten och varför den är så grym, effekterna hos mig och andra användare samt hur du jobbar med den. Jag kommer intervjua folk som använder den, jobbar med den, utvecklar den osv samt såklart satsa hårt på att få BEMER att växa enormt under året på flera håll i Sverige. Givetvis kommer mitt team få extra fina möjligheter i detta då det är logiskt att jag även vill utveckla dem och få igång dem ännu mera också. I nuläget har jag 16 pers i teamet då 2 pers under året valde att hoppa av pga tidsbrist, tre som snart skriver in sig och ett mål på att ha 70 partners sista december 2019 varav hälften av dessa ska vara under mina partners.

Vill du jobba med BEMER och joina resan mot framgång? Bara hojta till eller skriva in dig direkt här genom att klicka på ”bli partner” uppe till höger 🙂 Det är hur kul som helst att få hjälpa folk att bli friska, det är även kul att hjälpa folk till en bättre ekonomi. Det är även kul att ha hittat en produkt som är så stark och banbrytande där man har möjligheten att bidra till att den sprids ännu snabbare.

Fördelen är att man kan jobba när man vill, var man vill, hur mycket man vill och varför man vill. Jag kommer hjälpa dig med ditt driv och tillsammans är man alltid starkare och har roligare.

Vad har jag då lärt mig under detta året?
Jag har lärt mig åtskilligt om kroppens system, massor om olika sjukdomar och varför dem uppkommer och vad som sker i kroppen när man har dem. Alla skeptiska frågor har ett svar och ju mer man kan desto mer kan man svara på, i nuläget klarar jag alla vanliga frågor med både en förståelse i frågan och ett konkret svar. Jag har lärt mig mycket mer kring signalen och fått lära mig massor om produkter folk hävdar att är liknande och varför BEMER är så mycket bättre än dem kring just mikrocirkulationen. Jag har lärt mig mer kring all forskning, om hästar, andra djur, sömn.
Jag har lärt mig massor av att fråga de mest skeptiska kring varför dem är skeptiska för att vara beredd när någon ny skeptisk dyker upp. Det är en ”ny” modern teknik som funnits i 20 år, helt banbrytande och i Sverige är det skralt på sjukhusen vilket såklart är en utmaning i sig. Entreprenör som jag är har jag såklart även blivit fascinerad över framgångssagan kring grundarna. Samma familj som startade och byggde den första BEMERn äger fortfarande BEMER Int och har lyckats bygga en verksamhet på över 30.000 partners i 40 länder. Det är faktiskt maffigt på riktigt. Och för någon vecka sedan var jag på företagets 20-årskalas i kombination med grundarens 70-årskalas tillsammans med 600 andra partners från 20 länder.
Jag har fått lära mig att förklara varför MLM är ett toppensätt att sälja på, många förknippar tyvärr fortfarande MLM med pyramidspel och andra olagligheter. MLM överlag slår stort över världen och just BEMER har vunnit pris kring sättet det säljs på.
Jag har lärt mig att sätta ytterligare fokus och kommer fortsätta pinpointa folk som jag vill ha in i teamet och vänta tills dem joinar, för dem kommer joina 🙂
Jag har även lärt mig att det tyvärr finns många som är rädda, avundsjuka och rent ut sagt idioter, sådana finns i alla branscher så det är bara härda ut och hitta andra som är mer positiva, för det finns det många av! Och du blir som dem du är med, så vill du framåt, häng med andra som vill framåt och lyssna inte på dem andra…

Jag har hållit säljutbildning och varit på presentationsutbildning samt flertalet repetitioner kring produktpresentationen och affärsmodellen.

Året avslutas med en liten BEMER-boost i samband med att jag samlar in pengar till SteelFM-hjälpen på Åland, där kommer vi stå på torget i Mariehamn kl 11-15 lördag, söndag och måndag 29-31 december och ge BEMER-behandlingar till valfri kostnad, vinsten går oavkortat till SteelFM-hjälpen. Sedan börjar nog året med en presentation i Göteborg torsdag 10 januari. Avslutar året med att ha totalt sex stycken uthyrda samt en Bemer Vet där det kommer bli åka av inom kort, en kanonbra hovslagare som verkar gilla produkten och känner många inom hästvärlden där jag själv inte har så många ingångar, toppenbra samarbete med andra ord.

2019 kommer sedan präglas av fler behandlingar, mer frekvent bloggande, fler filmer kommer spelas in, fler presentationer och utbildningar, bättre uppföljning och en massa nytt. Man vet aldrig heller när man springer på någon som är intresserad, dem finns överallt, hur kul som helst!

Och jag blir själv fortfarande förundrad över hur bra den är och tacksam för att jag såklart fortfarande använder den. Jag har inte varit sjuk på hela året trots hostattacker från lillknodden med förskolebaciller i ansiktet och i natt fick jag exempelvis sova 9 timmar tack vare sömnprogrammet, definitionen på skönt att vakna efter det 🙂

God jul på er!

Bild från jubiléet i Düsseldorf