Tjolahopp, så hade en vecka gått! Galet vad den springer, och det är skoj, men gäller att hänga med.

Så, bilbatteriet klarade sig utan några som helst problem resterande tiden på ön också, användes morgon och kväll av två personer hela vistelsen. Och för första gången på länge när jag varit lite ledig en långhelg med mycket tid för vila blev jag inte sjuk. Brukar alltid bli snorig och förkyld när kroppen väl får återhämta sig och man tillåter sig slappna av. Dock så har jag märkt att jag får snyta mig rätt ofta, men det är också ett av kroppens sätt att göra sig av med slaggprodukter och det är inte att det rinner snor som när man är förkyld eller hostig, utan bara regelbundet rensa helt enkelt. Och att sätta sig på dass morgon och kväll har blivit en rutin man får leva med ett tag verkar det som, mycket som ska forslas bort tydligen.

Intressant i helgen var även att jag var väldigt sugen på att ta tag i projekt som jag inte alls orkat tidigare. Tex slita bort lite stubbar från gamla nedfällda träd så man slipper klippa runt dem och även att gräsmattan blir finare, blev även att bygga en liten mini-altan för en vattentunna vid bastun (som tanken var att skulle skett för typ tre år sedan…

…så med mer energi i kroppen överlag så blir tidigare ”måsten” sådant man vill göra. Som det var för 5-6 år sedan helt enkelt. Och detta trots de långa arbetsveckorna sista tiden. Blev väldigt påtagligt när det händer mer på en helg än sista året, typ 🙂

Och, leveransen kom ju precis när vi for, så här litet och smidigt är batteriet som man enkelt fäster under BEMER, markant smidigare än ett bilbatteri kan man sammanfatta det som. Och om man tex åker ut med aningens större båt, eller bil, så kommer det även med strömkabel för bil som man sätter i cigarettuttaget om man köper PRO-set.

 

Nu är även flera levererade, en till en bokföringsbyrå där alla kommer köra regelbundet, en till en tjej som har stora problem med nacken efter en whiplash-skada, en till ett äldre par varav ena har KOL samt inte kan sträcka ut fingrarna helt samt en till min arbetsplats där bla ena kollegan har artros. Ska bli superintressant att se vad den ger för effekter och håller tummarna för att alla mår bättre inom kort. Fler är på inkommande och inom kort kan jag även hålla tummarna för att en som haft cancer får lindrad smärta i sitt liv.

BEMER i badenbaden för placering i tex konferensrum

Pga ett missförstånd mellan mig och ProHelia har jag inte fått provsvaren från andra veckan än, men imorgon när jag ska dit och ta nya prover, nu efter en månads användning, så får jag dem resultaten. Ska bli väldigt intressant att se om levervärdena fortsatt åt rätt håll som det fanns en tendens till efter första veckans användning! Så bara hålla tummarna och se vart det bär, men avsett vilket så är känslan i kroppen jättepositiv, har mycket mer energi på kvällar och liknande när man märker mest skillnad. I jobbet där man träffar folk och det konstant finns att göra och humöret ”måste” vara på topp så kommer man lätt in i ett tempo och fokus som måste lugna sig i mellan varven. Då är det lätt att hamna i en små-apatisk semi-koma på kvällen i soffan. Vilket i sig är ett kraftigt tecken på en inkommande utbrändhet. Drygt, men sant. Så skönt om det vänder och blir energifyllt istället. Sen om man har mer syre i hjärnan tar man lite bättre beslut och prioriterar lite annorlunda, samt förhoppningsvis leder det till att man styr upp schema och liknande bättre!

Nu blir det sova och ladda inför proverna imorgon, kanske inte så klokt att käka en kebabtallrik till middag dagen innan blodprover ska tas, men så blev det 🙂 Gäller att komma ihåg att inte äta på nätverksfrukosten imorgon bitti bara eftersom provtagningen är strax efter.