Tiden springer, även om denna veckan blev mera korrekt i arbetstid så försvinner dagarna ändå när det finns att göra. Igår hade vi även dop för dottern, gick fint och hon var glad och pigg som vanligt. Tidigare i veckan fick jag reda på i-landsproblemet att vi måste ta ut 30 dubbeldagar föräldraledighet innan hon blir ett år. Det ger 6 arbetsveckor på typ tre månader. Skönt och kul såklart, men ändå en stor utmaning att tajma in i företagandet. Eftersom min fru kommer vara hemma till april 2018 och jag föräldraledig först därefter så hade vi inte tittat så noga på den biten. Ooops.

På tisdag morgon så blir det intensitet 5 på BEMER, av 10 totalt, och nu borde den ge en bra effekt när kroppen kommit igång under en tids användande. En detalj är att axeln som jag mest använt B.Pad på sista tiden för att kunna smasha i badmintonen inte varit domnad på en hel vecka. Kan vara en slump men normalt domnar den ett par gånger i veckan. Likaså blir jag hungrig oftare, tidigare kunde jag skippa både frukost och lunchen utan att det märktes så mycket hungermässigt, nu blir jag hungrigare mer frekvent vilket såklart leder till bättre koncentration och mer välmående bara det. Jag äter inte mer, utan bara mer hungrig vid rätt tider och blir mätt snabbt på en normal portion. Senast jag åkte hem från Åland så kom jag i Rosellas matbuffé på mig själv att ta gröna böner och morötter från salladsbordet. Det var inte igår kan jag säga 🙂 Även kebab- och pizzasuget har försvunnit markant. Det var iof extremt tidigare, så bara bra om det minskar, då kanske även vikten och midjemåttet minskar! Och alla ”vanliga” rutiner är som tidigare, bara behandlingen av BEMER 8 minuter på morgonen och 8 minuter på kvällen som ändrats.

Nästa lilla test blir på onsdag när det bär av till sommarstugan en vecka där vi har varken el eller rinnande vatten så då ska jag undersöka hur länge batteriet klarar sig. Ett smidigt tillval att införskaffa när man reser mycket. Eventuellt får det bli ett till inför sommaren så jag har två, men klarar det en vecka räcker det långt.

Imorgon borde även lasset med de nyinförskaffade komma, DHL hade blivit lite försenade, men så kan det gå. Synd att det går ut över kunderna som väntar bara och som borde fått dem förra veckan…

Och om ett par veckor kommer jag kunna börja med sömnprogrammet. Ska bli intressant att se vilken effekt det gör, både på kroppen men även på sömnen och piggheten. Och framför allt om jag kan bli fri från snarkningarna! Fler än jag som skulle uppskatta det 🙂

När man kommer ner i djupsömn jobbar levern med 1,7 liter blod i sig, mot ca 1 liter under vaken tillstånd eller när man inte sover tillräckligt djupt. Med tanke på att levern gör mycket av det renande grovjobbet så kan man då förstå vilken effekt det kan ha på hur kroppen mår inifrån.

Nu blir det middag och sen se fram emot finalen i hockey-VM, blev lite väl enkelt i semifinalen mot Finland men det var ju rätt väntat 🙂