Efter endast tre månaders BEMER-användande är det nu endast ett litet värde som fortfarande är rött, resten är nu normala. S-gamma-GT som fortfarande är rött snubblar även på målsnöret. Det har gått från höga 3,19 till 1,46 på 3 månader. Värdet ska ner under 1,4 för att vara normalt. Dvs alla levervärden som stigit snabbt senaste 2-3 åren har på tre månader vänt och kommit på rätt köl. Och dessutom är enda biverkningarna att jag blivit piggare, sover bättre, mer fokus, mindre stress i kroppen, axeln är snart smärtfri, klarade solen bättre, slapp bli sjukskriven osv

Helt fantastiskt! Och tyvärr har jag inte kunnat ändra något annat i livet under tiden, snarare tvärt om, mer stressat och pressat schema, långa arbetsdagar vecka efter vecka, mycket resande i jobbet, dåligt med mat-pauser osv. Sommartider innebär även grilltider och lite öl till och från med en och annan ordentlig fest.

Hur senaste veckan var arbetsmässigt? Jodå, jobbade i Uppsala i måndags kl 08-18 för att sedan ta kvällsfärjan till Ålandskontoret och vara framme kl 23.30. Tisdag blev det jobba mellan kl 07-17.30 för att sedan ta skärgårdsfärjan ut till sommarstugan och fixa sista på verandan. Upp på onsdagen för att hinna med färjan 06.30 och var på jobbet kl 07-18 och sedan blev det Rosella hem kl 18.30 och jobba undan i hytten. Torsdagen började med nätverksmöte i Solna kl 06.45 och följdes upp av flera möten och ett monteringsjobb i Stockholm innan det var dags för kvällsnätverk som slutade kl 21.30. Direkt till Uppsalakontoret för att packa inför mässan i Ljusdal. Mellanlandade på Scandic i Gävle för att sova mellan kl 01-05.30 för att hinna ställa i ordning innan mässan började kl 09 och slutade kl 17. Fredagskvällen bjöd på drygt en timmes ”komma-ikapp-mailande” hos en kompis i Kilafors för att sedan avslutas med en trevlig grillning. Lördag var mässan bara kl 09-16 och sedan packa ihop och iväg hemåt där jag landade ca kl 20.30. Och veckan avslutades sedan igår med en inspirerande kickoff i Stockholm mellan kl 08.30-16.30 för att sedan få gunga över mot Ålandskontoret igen och komma fram kl 23.30. Och däremellan hinna med alla telefonsamtal, mail och övrig admin under veckans gång.

Frågor på varför jag måste styra om livet!? Näh, tror det räcker med att säga att sista 3 åren varit typ så, det tar på krafterna…

Nu är nästa blodprover om 3 månader, dvs 6 månader efter starten av BEMER, jag är dock säker på att värdena är korrekta långt innan dess. Sista tiden har jag även varit mer sugen på att träna, sen har det varit en kombination av tidsbrist och att jag ville vänta in detta provet innan så inget annat skulle påverka resultatet innan jag sätter igång träningen.

Tack alla som kom och besökte oss i Ljusdal, närmare 80 personer har nu testat BEMER som aldrig gjort det förut. Framför allt kul att så många kom tillbaka dag 2 och körde ytterligare 8 minuter. Vi kommer tillbaka till Ljusdal, närmare bestämt redan 31 augusti då vi kör föreläsningar i Folkets Park kl 15.30 och kl 18. Anmäl dig gärna via evenemangen på www.facebook.com/groups/healthfrominside eller johan.wanselius@bemermail.com Varmt välkomna.

Mässmontern i Ljusdal

 

Vy inifrån mässmontern

Igår var det kickoff, 140 personer på plats vilket var inspirerande, mycket som händer nu framöver så det är skoj. Gillar ni denna bloggen kan jag även varmt rekommendera www.mikrocirkulationifokus.se som också är en blogg om BEMER, dock inte lika mycket fokus på mitt användande där utan varierande inlägg som fylls på ungefär vare vecka. På kickoffen pratade även hästkiropraktorn Svante Larsson som jag ska försöka få till en intervju med här i bloggen. Även väldigt inspirerande att höra järnmannen Anders Olsson, galet ödmjuk person trots hur många enastående prestationer som helst. Likaså övriga talare kom med mycket bra information och inspiration.

Nu kickar vi igång denna veckan, ha det gott!