Nytt, nytt och lite mera nytt 🙂

Nytt utseende på bloggen, med mera funktioner och kommer kicka igång den rejält nu med en bredare story än bara om mig så det blir intressantare för alla!

Nytt blir det också att jag kickar igång en podd i februari, om BEMER och dess fantastiska förmågor. Att trycka på en knapp varje morgon och kväll har inte bara förändrat mig och mitt liv, många andra har än mer fantastiska storys att förmedla. Av en så enkel förändring kommer så mycket gott.

Nytt att kunna vara hemma med familjen mer, kommer bli hur nice som helst!

Nytt jobb, går in som delägare i den utvecklande rollen som VD och delägare i Academy of Excellence, i princip hur kul som helst. Och ser fram enormt mot det. Mer info om det kommer framöver när vi landat lite mer i planerna, signa upp er för det nyhetsbrevet så ni inte missar något, kommer hända grejer kan jag meddela 🙂

Nytt utseende på mitt egna företag Utkoms hemsida som jag har som moderbolag till de andra bolagen, där det nu är lättare att få en klarare bild över allt jag håller på med, förstår att det kan te sig lite rörigt ibland. Men gillar man driv och engagerar sig är det lätt att det blir många bollar i luften. Med en bra struktur går det lysande ändå och det är otroligt skönt att det omvälvande året 2017 är förbi så det går att gasa framåt nu istället.

Nytt att återigen kunna gå tillbaka och ha mer fokus på Visibia Åland, superskoj!

Nytt för mig var även att bli kallad till ultraljud, för att säkerställa att det inte är något konstigt i levern. Den såg tipptopp ut och jag hoppas även att värdena tar sig den sista lilla biten så dem är på rätt sida snart. Dem har blivit väldigt mycket bättre sen jag började med BEMER, och trots en tid med otroligt mycket spänningar och stress har dem i raketfart gått åt rätt håll. Superskönt.

Superskönt även att känna sig mer i harmoni, inte vara stressad och framför allt att kunna sova som en stock igen. Att slippa vakna kallsvettig och även att känna sig klar i skallen är väldigt befriande. Och framför allt att kunna somna om när man blir väckt av lillknodden istället för att ligga och stirra efteråt.

Befriande blir det även med de nya rollerna. Slippa vara bunden till tider och platser om jag inte väljer att boka in något själv kommer bli hur bra som helst!

Hur bra som helst kommer detta året bli, det är jag helt säker på. Beklagar min frånvaro ett tag, om någon saknat mig och bloggen kommer vi nu starkare än någonsin med fler spännande inlägg. I nästa blogg träffar vi Erika Dickmark, som var det som introducerade BEMER för mig. Mycket kompetent och har många års erfarenhet av BEMER.

Tjipp!