Förra veckan åkte Anders Östman och Erika Dickmark med till Åland för att hålla seminarier på Visibia Åland, detta med bakgrunden av att min morbror börjat testa BEMER och produkten inte finns på Åland än. Detta tyckte jag var idiotiskt och bjöd över dem för att hålla seminarierna för att sprida information om vad den kan göra. Under resan t/r samt att efter fem gånger ha hört en timmes dragning om BEMER och dessutom konstant kunnat peppra med frågor under 48h ökade mitt intresse enormt. Jag anmälde mig snabbt till en 2-dagars utbildning och blev ännu mer intresserad då jag insåg vilka oändliga möjligheter den innehar. Nyligen hemkommen och fullproppad med kunskap jag tidigare inte visste jag ville ha, samt ett ökat intresse för hälsan på ett annat sätt än tidigare, blir det nu till att köra ett experiment med mig själv och BEMER.

För att det ska framgå vad som sker blir det en blogg helt enkelt, och en sådan får man snabbt igång genom bästa Sara Norberg. I bloggen kommer jag grotta ner mig i hur BEMERn funkar, vad den kan användas till samt en massa annat. Detta för att få ut denna häftiga pryl så den blir mer känd. I Ungern används den på närmare 60 sjukhus, i Sverige på inget mig veterligen. Fotbollslaget Milan i Italien har tex 16 st som dem använder till sin A-lagstrupp. Varför möter den sådant motstånd? Varför förstår man inte nyttan med den? Hur kan vi sprida info om den och framför allt hur kan jag få nära och kära att må bättre och slippa ha ont? Vill du vara med på resan eller vill att jag ska fördjupa mig i något så är det bara kontakta mig så grottar jag ner mig i det eller tar med dig på resan mot en värld med mindre smärta och mer välmående.

Det är dundertråkigt att tänka på pensionen och pensions-sparande tycker jag, men om jag kan välja mellan att redan nu kunna börja bygga ett hälsosammare liv inifrån med liv och rörelse i gammeldagarna istället för att ligga och ha ont och inte vilja göra något, så blir det ett annat tänk 🙂 Sen kanske man behöver lägga undan en slant så man har råd att resa och ha sig också, men då finns det även där roligare alternativ än just traditionella pensionsparande-former.

Mer info om projektet finns såklart på ”om projektet” och kommer även successivt byggas upp i bloggen som inom kort kommer utökas med en podd med intervjuer och mera sånt skoj.

Nu bygger vi tillsammans hälsan som börjar inifrån, funkar minsta delarna i kroppen så följer resterande efter, liksom sekunder, timmar och dygn och år, allt börjar med ännu mindre pyttesmå delar som sedan ger ett större perspektiv, så funkar även kroppen inifrån – från mikrocirkulationen till större organ…