Badabooom, nyss fick jag provresultaten från proverna som togs på ProHelia två veckor efter att jag startade med BEMER, det har känts bra i kroppen men att levervärdena skulle dala så snabbt kunde jag inte ana! Helt galet, och då som sagt efter endast två veckors användande, och på intensitet 1 första veckan och 2 andra veckan. Magiskt!! Fantastiskt! Saknar ord faktiskt. Och dem veckorna var riktiga hästveckor med långa arbetsdagar på framför allt Visibia och Visibia Åland. Och nej, tiden jag lägger ner på BEMER eller mina andra sidoprojekt är inget jag räknar in i arbetstiden, eftersom det inte är det jag jobbar med utan har det som ett sidoprojekt för att bli frisk samt hobbys. Men med tanke på dessa resultaten så kommer jag öka spridningen markant om denna produkt!! Och idag tog jag nya prover, lite drygt en månad efter att jag startade användningen, med lite tur är dem helt återställda då. Och nu är det en markant högre intensitet, ligger på 6 nu, nästa vecka börjar man om från intensitet 3. Och då kan jag även starta sömnprogrammet, ska bli spännande! På sikt gäller det förstås att börja bygga om sitt liv så man inte drar på sig denna dipp igen. Då får man köra strukturtips a´la David Stiernholm!

MEN, dessa första veckor har jag inte ändrat någonting i rutinerna, så som vanligt jobbat alldeles för mycket, bitvis alldeles för lite sömn enligt rekommendationerna, flängt mellan de olika kontoren, stressat schema, ätit oregelbundet och rätt fel även om kroppen börjar säga till om nyttigare mat, haft trevligt med kompisar och någon öl och liknande har runnit ner här och där. Det ENDA jag gjort annorlunda är att ligga på detta behandlande underlag 8 minuter på morgonen och 8 minuter på kvällen, med ett glas vatten innan och efter. Samt kört extra behandling i samma veva på tex min onda axel. Igår kväll hade jag ett fästingbett sen helgen som kliade som f-n och var riktigt irriterat, körde behandling med B.Light  igår och i morse och nu är det bara en gnutta kvar, så kanske försvinner det redan efter kvällens behandling. För att spara alla ”tittares ögon” så lägger jag ingen bild på bettet innan och efter då fästingar ofta väljer fel ställen att gosa ner sig 🙂

Gällande provresultaten så är det olyckligt att S-ALP och S-ASAT inte var med på dessa resultat, hade blivit en miss i rutorna som klickades i när proverna skickades in, men S-ALAT och S-Bilirubin talar ett tydligt språk på en vändande trend och verkar inom kort vara på rätt köl. Vad dem står för får ni googla, fick det förklarat för mig hos ProHelia men kan inte sådant härså ingen idé att försöka återförklara, men det gäller levern iaf. Jag är bara superglad över att det är på väg åt att bli återställt så snabbt och att jag inte behöver knapra piller för att bli frisk! Tycker inte alls om piller och medicin, men bra att det finns såklart, när det verkligen behövs, men kroppen själv är bäst på att hela sig och uppenbarligen gör BEMER att den kommer igång som den ska.

Coolers, nu blir det en snabb lunch och tillbaka till jobbet, men ville delge detta när det är rykande färska heta siffror 🙂