Nyligen släpptes en liten men mycket informativ broschyr om Mikrocirkulation på svenska. Den förklarar hur de minsta kärlen har en så stor betydelse för en hälsosam blodcirkulation. Hör av dig om du vill ha en broschyr så skickar jag den till dig! Detta tillsammans med ett nyare modernare och mer flexibelt tänk jämtemot tex utbildningar för kommande BEMER-partners samt annat som behövdes justeras gör att det är dags att kicka igång BEMER-verksamheten mer konkret igen. Under våren blev det att ta lite semi-timeout pga att jag blev less på att det var så tungrott och att man inte såg att saker och ting måste förändras för att kunna växa så som tex jag vill inom BEMER. Och att få skrivet till sig ”rätta in dig i ledet” är inte riktigt det som triggar mig, sanslöst hur man funkar i skallen för att skriva en sådan sak! Så då blev det mer fokus på övriga bolagen istället och ”vänta och se vad som händer” helt enkelt.

Men nu, som sagt, nya tider på inkommande, toppenbra nyheter redan och det gör att jag går med en god känsla inför hösten. Och i samband med BEMERs 20-årsjubileum är det än mer positiva saker som händer runt om i världen så det är toppen. Och på bloggen mikrocirkulation i fokus kommer det också regna in fler intressanta inlägg inom kort, som sagt, mycket bra saker på inkommande. Uppdaterar om det i kommande inlägg som nu kommer komma lite mer frekvent igen.

Snart är tyvärr föräldraledigheten slut så att jag även kommer vara mer aktiv mån-ons där jag nu annars bara jobbat då knodden sover (som tex nu). Detta ligger iof också bra i tajmingen med de positiva nyheterna så man kan ta mer tid till att sälja/växa/få folk att må bättre både fysiskt och ekonomiskt, superskoj. Men det har varit nice att vara halvledig och tillbringa tid med denna glada själ som Susanna Olsson fångade fint på bild när vi var till Kilafors och chillade.

Imorgon var det ett år sedan jag med enormt tunga steg gick emot Uppsala tingsrätt och lämnade in konkursansökan, dem stegen får att gå till tandläkaren att jämföras med ett tivoli. Sjukt tungt. Men ibland måste man ge upp, tyvärr. Och det har varit en nyttig läxa och intressant att man på kort tid kan gå från att jobba drygt 70h i snitt per vecka i flera år till att ett år senare vara på ca 20h i snitt per vecka. Och bakom varje stängd dörr öppnas en ny som man brukar säga. Och det gjorde det, till och med flera. Förhoppningen är att även efter att föräldraledigheten är slut ligga på kanske 30-35h per vecka och ändå vara effektiv och smart. Sista tiden har jag jobbat mycket med att rensa bort och våga säga nej till saker jag helt enkelt inte prioriterar. Nyligen såg jag även en toppengrej som jag ska börja med också. Att jobba efter ”att göra”-listor har jag länge gjort, nu blir det att bygga på dem med ”att bygga” och ”att sluta”-listor också. dvs att man har 3 olika listor som gemensamt tar en långt mer framåt istället för bara den klassiska to-do och sedan som vanligt göra en översikt av dagen och hålla fokus på det istället för att låta mail, telefon och annat styra vad som händer. Det är då man sitter på kvällen och måste köra ikapp allt man prioriterat bort fel under dagen. Yes, självklart kommer alltid någon annan tycka att man prioriterar fel, oavsett om det är samarbetspartner, kund, kollega eller vad som helst. Men för att komma dit man vill måste man följa sin plan. Och så konkret som att sluta med saker gynnat mig sista året så kommer det bli ytterligare fokus på det.

Dags även för att uppdatera alla målen nu när förutsättningarna ändras iom att jag får fler dagar att leka på. Under de här månaderna med mycket tid hemma på dagarna har det blivit åtskilliga långkok, jag har snöat in på att laga thaimat med så oförskämt mört kött som man får på restaurangerna och annars försökt få dagarna att gå med hjälp av disk, tvätt osv för att inte snegla på mailen eller tänka på jobb. Blir ju ett enormt mycket lägre tempo med all tid hemma på dagarna jämfört med det man varit van med via jobben. Och trodde väl aldrig jag skulle tillbringa så mycket tid på tex Skansen, Fjärilshuset, T-centralen, rulltrappor, sittandes på grusvägar och plocka blommor som de sista månaderna 🙂 Rätt fascinerande att se någon tycka att det är kul att leka med grus-stenar i flera timmar, samtidigt väldigt avstressande om man finner sig i att bara göra det

Så, hur har BEMER påverkat mig sista tiden!? Jag är rätt fascinerad över att jag trots hettan är pigg och alert, normalt när temperaturen kommer över ca 26-27 går jag i däck mentalt men i år har det varit annorlunda. Och det trots att det varit extremt varmt väldigt länge. Jag har även sovit bättre trots värmen, hemma har vi iof AC men när man är iväg till stugan och på vissa hotell osv har det varit markant skillnad och svettas inte lika mycket heller. Likaså har jag klarat mig enormt bra jämtemot solexem, det har inte slagit ut och kliat någonting trots alla dagar i stekande sol så även om jag inte är så tokbrun så är jag mycket brunare än den kritvita killen jag brukar vara. Motivationen till att träna fortsätter byggas upp, sen är det fortfarande inte så ofta jag kommer iväg iom tider osv (somnar ju oftast när jag nattar knodden så kvällspass finns inte på kartan 🙂 ) Där blir det också lättare med nya schemat, och ja, jag vet att det går att springa med barnvagn också, eller ta med knodden till gym eller liknande, men det är inte jag helt enkelt. Och jag kommer inte ihåg när jag var sjuk sist faktiskt, brukar alltid ha någon rethosta och vara snuvig men det är borta helt. Superskönt!

Och ekonomiskt är det såklart ett tillskott också eftersom det är så bra provision på det man säljer, med 15 partners och en drös för uthyrning så trillar det in bra successivt där också. Det ska dock bli långt bättre nu under hösten så vill du haka på resan och få en bra skjuts framåt och känna av medvinden från BEMER överlag så tycker jag du ska höra av dig, närmast blir det fortsatt lite sommarlunk nån vecka in i augusti men sen kickar sensommaren igång med mässa i Ljusdal 24-25 augusti och i samband med det så kickar jag igång hösten med att få fler att må bra och hitta fler som vill jobba med BEMER.

Blir en spännande höst med andra ord! Och nu till hösten kommer vi även kicka igång utbildningar med Academy of Excellence, hur skoj som helst, dem rekommenderas starkt (såklart) och dem hittar du mer info om på hemsidan www.academyofexcellence.se Det är 8 ”nycklar” 4 timmar per nyckel, en gång i veckan, perfekt upplägg för dig som vill växa!

Nu kör vi på nytt helt enkelt, dags för rond 2 🙂