En bild säger mer än tusen ord sägs det, och denna bilden är rätt talande tycker jag. Vad är microcirkulation är en vanlig fråga jag får. Att beskriva denna bilden med ord, dvs att det du ser på den högra bilden men inte på den vänstra delen är så små blodkärl så dem inte ens syns på en kärlröntgen är rätt svårt.

Det högra hjärtat är dött, och sedan har man sprutat in otroligt små plastpartiklar så man ser kärlets delar, för att få fram de minsta kärlen. I och med att BEMER stimulerar mikrocirkulationen så kan man då lättare förstå varför den har sån effekt mot så många olika åkommor. Om en läkare på en kärlröntgen börjar se att det tex är en blodpropp på G, så har troligen en stor del av mikrocirkulationen redan påverkats. Och om kroppen har svårt att få bort slaggprodukter så man får svullna kroppsdelar och liknande, så har mikrocirkulationen en enorm möjlighet att få bort slaggprodukterna eftersom den är så omfattande.

Tar man alla kroppens blodkärl, och lägger ut dem på en rad, så kommer man ca 2,5 varv runt jorden, yes ni läste rätt 2,5 VARV RUNT JORDEN! Helt sjukt långt! Inne i din kropp finns dem kärlen. Ungefär 2 av dem varven är mikrocirkulation, ca 74% för att prata siffror.

Om mikrocirkulationen funkar så funkar kroppen helt enkelt, syre och näring kommer fram till celler, slaggprodukter försvinner och kroppen mår bra när förbränningen är på topp. Enklare blir det inte.

Genom det ökade blodflödet så pressas även vita blodkropparna ut mot kärlväggarna och kan lokalisera problem samt lösa dem. Enklare blir det inte! Yes, jag upprepar mig, för så enkelt är det, oavsett om det gäller träning, fokus, återhämtning eller vad som.

Så, varför gödsla dig själv med piller och mediciner när du istället kan chilla 8 minuter morgon och kväll och få en på sikt mycket bättre effekt och bättre välmående utan att pillertrilla och sponsra den ibland idiotiska medicinbranschen med ännu mera pengar. Nästan alla mediciner har någon form av bieffekt, som minst en massa slaggprodukter som kroppen har svårt att göra sig av med och de flesta mediciner ger en ökande dosering vartefter tiden går. Knäppt.

Vilka bieffekter jag fått av att jag började använda BEMER mot mina levervärden? Piggare, sover bättre, tar lättare tunga beslut, inte varit sjuk sen jag började, bättre flås mm mm

Dem tar jag gladeligen!

På måndag är det dags för provtagning, 3 månader efter start, får se vad det visar 🙂

Må gott!