Ett av de bästa sätten att lära sig något nytt är att kasta sig in i det. Jag kom i kontakt med BEMER på riktigt för drygt tre månader sedan. På den här korta tiden har jag lärt mig otroligt mycket om produkten, dels pga av att jag själv använt den och följt upp med provtagningar osv, dels för att jag förmedlat produkten via sälj, hyra ut och låna ut. Men, jag har även ståt på mässor och andra events och därigenom fått åtskilliga frågor som jag inte kunnat svara på utan att istället få kolla upp och återkomma. Otroligt intressant och otroligt lärorikt. Bara under de senaste tre dagarna har jag presenterat BEMER för drygt 220 personer samtidigt som de testat den. Att på 8 minuter presentera produkten för 2-4 personer och samtidigt hinna svara på frågor ger en tajt tidsram. Men, att förbättra, slipa, ändra, slipa, förbättra, nöta, byta bilder, ändra ordning, förbättra ger en bättre och bättre effekt i presentationen. Och kunskapen ökar successivt.

Jag ska försöka sammanfatta de vanligaste frågorna och svar till nästa blogg, nu blir det att grotta ner sig i alla frågorna först, samt ta reda på vad det är för sjukdomar jag ibland knappt kunnat stava till 🙂 På de här 3 månaderna har även närmare 500 visitkort gått till intresserade, det finns ett enormt intresse kring produkten och det roligaste är att alla som hyr eller lånar sedan blir intresserade av att skaffa en egen. Det visar på en otroligt stark produkt, och det gör att man får mer energi att sprida den ännu mer.

Själv är jag återigen lyrisk över sömnprogrammet. Eftersom levervärdena nu är så bra så har jag gått utanför basprogrammet lite och kört sömnprogrammet varje natt denna veckan. Och har sovit jättebra varenda natt, trots att hjärnan mentalt är helt väck pga konkursen på ena bolaget och andra bestyr i övriga företagen samt att jag börjar nytt spännande jobb imorgon.

Idag kom även en BEMER VET som används till hästar hem. Varför då kan man fråga sig? Jag har ingen häst och är inte direkt hästintresserad. Men jag blev väldigt inspirerad av hästkiropraktor Svante Larsson på kickoffen som berättade om sina erfarenheter med VET i samband med hästar. Därför ville jag få reda på mer om den och dess effekter. Så till nästa blogg så ska den vara igång i ett projekt utanför Stockholm så jag enkelt kan följa upp vad som händer och hur hästarna mår tack vare en god vän som testar den på sina hästar. Kommer bli jätteroligt! Och lärorikt! Den fungerar i stort sett på samma sätt som en Pro, fast med en annan signal och överlag anpassad för hästar, dvs ingen sladd och annat krångel som inte gör sig så bra i ett stall med en häst som rör på sig, och som ett täcke istället för ett underlag 🙂

Jag vill rikta ett stort tack till alla som peppar en i dessa tider och att det är så många som läser bloggen. Och tack alla som hjälper mig att lära mig mer om BEMER, framför allt Erika, Maria och Anders som alltid ställer upp på en övertänd Johan som redan börjat dubbelboka sig samma dag men olika städer…

Störst tack till alla som testar BEMER och pratar vidare om den. Vill du också jobba med BEMER är det bara höra av dig. Snart är den förhoppningsvis lika poppis här i Sverige som tex Ungern där den tex finns på över 50st sjukhus och används dagligen, då kan den börja ge effekt på riktigt även här!