Stolt sponsor till Gula Väggen

Gillar du som gillar landslaget själv att träna? På motions- eller elitnivå? Visste du att du har över 100.000km blodkärl i din kropp? Visste du att exempelvis AC Milan har 16 st BEMER och hela fotbollslaget kör behandling före och efter match? Likaså tex Schweiziska landslaget och Oskar Svärd som vunnit Vasaloppet 2 ggr…

BEMER är den enda fysikaliskt vaskulära terapi som finns, med en bevisad effekt på ca 80% av alla våra sjukdomar. En behandling tar 8 minuter så det är snabbt gjort. Effekten sitter i 12-15 timmar. Klart värt med andra ord!

Varför BEMER innan träning eller match? Under behandlingen stimuleras din mikrocirkulation, dvs de allra minsta blodkärlen. Det är dina allra minsta blodkärl som transporterar syre och näring till cellerna, dvs en grundförutsättning för hälsa. Detta gör att du snabbare kommer bli varm. Detta gör att du förebygger skador. Detta gör att du kommer få bättre flås och höjer syreutnyttjandet med ca 30%. Det kommer helt enkelt göra din prestation mer behaglig och bättre.

Varför BEMER efter träning eller match? Behandlingen gör även att slaggprodukterna försvinner snabbare. Detta gör att din kropp återhämtar sig snabbare och du slipper samma träningsvärk och matt-het efter vilket gör att du kan utsätta din kropp för påfrestningar oftare och hårdare.

BEMER – Fysikalisk Vaskulär Terapi

Vem använder BEMER? Små blodkärl – Stora hälsoproblem. Fotbollsklubben AC Milan har 16 st till elittruppen. I Ungern används den på 56 sjukhus och institutioner, tex The Military Hospital ger 200-300 BEMER-behandlingar per dag till patienter. Även många svenska elitidrottare använder den. Hästägare är helt lyrisk över den och husdjur gillar den. Den har verkande effekt mot 80% av våra sjukdomar och NASA projekterar nya rymddräkter med BEMER-teknologi. BEMER påverkar mikrocirkulationen vilket ger bättre hälsa, därför är den till för alla. Både som förebyggande men även som en perfekt teamplayer i rehab och oavsett ålder du är i och varför du behöver en.

Vi försöker finnas på plats på så många event som möjligt, kom och testa utan kostnad 🙂

Och ni hittar mer info om vad Bemer gör här på denna blogg samt i den bredare bloggen www.mikrocirkulationifokus.se

Mer info om produkten hittar du på:

www.johan.bemergroup.com

och maila gärna johan.wanselius@bemermail.com så hjälper jag dig om du vill få mer info och testa vid annat tillfälle 🙂

Här finns en kort och informativ animerad video om du vill kika: https://www.youtube.com/watch?v=gBXaCiqaCKU

Välkommen!

Vad är mikrocirkulationen?

Mikrocirkulationen är ett tätt nätverk uppbyggt av de allra minsta blodkärlen. Det är där som 74% av blodcirkulationen sker. Mikrocirkulationen har en viktig transport uppgift: Den transporterar syre och näring till vävnaderna och organen, forslar bort slaggprodukter samt stöder immunförsvarssystemet.

Vad är BEMER?

Fysikalisk vaskulär terapi förbättrar blodflödet i de minsta blodkärlen och blodets fördelning in till vävnaderna. BEMER-teknologin är baserad på stimulering av den rytmiska rörelsen i väggarna i mikrokärl, så-kallad vasomotion. Den effektgivande faktorn är en patenterad signal som återger en frisk rytm till mikrokärlen med en rubbad rytm. BEMER stöder kroppens förmåga att kunna reparera sig själv genom en förbättrad mikrocirkulation