Efter två veckors användning har en sjukskriven med whiplash kunnat röra huvudet utan smärta, en med tarmsjukdomen Candida såg effekt på tungan redan första dygnet, en stressfraktur i foten som inte läkt visar stora framsteg redan efter ett par dagar. Mina levervärden är fortsatt på väg åt rätt håll. Helt olika typer av skador, som alla får effekt av BEMER, jag tycker det är häpnadsväckande bra!

För i stort sett två månader sedan låg mitt levervärde S-ALAT på 2,78 och det ska ligga på max 1,2. Ett annat levervärde, S-Gamma-GT låg på 3,19 och det ska vara under 1,4. Ett tredje värde, S-ALP, mättes till 1,9 vilket är snudd på normalt, det ska vara mellan 0,6-1,8 och ett fjärde levervärde, S-ASAT låg på 0,98 som högst (normalt är under 0,76) De kritiskt höga har nu i stort sett halverats tack vare BEMER. Mina värden är nu S-ALAT 1,41 (tidigare 2,78 och normalt alltså under 1,2), S-ALP 1,5 (tidigare 1,9 och normalt 0,6-1,8) och S-Gamma-GT 1,77 (tidigare 3,19 och normalt är under 1,4. En liten bit kvar alltså, men jösses vilken skillnad på så kort tid, dessa proverna togs efter fem veckors användande.

Och just att den har så bred verkningsgrad, jag själv har som ni tidigare läst upplevt enorma förbättringar på diverse åkommor. Och att en bekants fru som har whiplash och är sjukskriven och typ sjukpensionär, trots att hon är runt 30 år, märker en sådan förändring på bara två veckor är ju magnifikt roligt! Då får man ju mer eller mindre tillbaka sitt liv. Tänk att ha den smärtan och sedan få slippa den! Jag kan inte ens leva mig in i tanken. Att ha en tarmsjukdom som gör att det växer svamp så den syns på tungan och få en omlagt kost så man måste undvika alla mjölkprodukter, frukter osv osv gör inte livet lättare det heller. Och att då se att den drar sig tillbaka till ungefär hälften av det som syns på tungan på ett dygn är supercoolt tycker jag. Likaså en stressfraktur i foten som smärtar och hindrar normalt levande och tex en joggingrunda, fyra dagar senare kunde hon springa utan att ha ont efteråt. Vår dotter som är snart 10 månader får sig en dos lite nu och då, kanske ca 3ggr i veckan ungefär, sitter på magen och filosoferar och verkar tycka det är skönt under tiden, hon har inte varit sjuk sedan vi började med BEMER heller, sen om det beror på det eller något annat kan jag såklart inte bevisa. Och jag och min fru har inte heller varit sjuka, inte ens snuviga. Skönt!

Brett användningsområde kan man kalla det 🙂 Och det här är bara sådana jag själv levererat till och som jag känner och har lätt att följa upp, kommer som sagt ta in gäster och liknande på sikt men man ska hinna med också, och eftersom det är så fascinerande saker som händer finns det ju material att framföra ändå! Imorgon kommer en cancersjuk få sin levererad, hon ville vänta till efter semestern eftersom dem skulle bo på en båt, är det inte bättre att du börjar må bra tidigare och tar med den på resan då frågade jag. Att den är så mobil är det inte många som kopplar direkt när man hör om den. Hon hade när hon provade för ett par veckor sedan en 50%-ig minskning av smärtan redan efter en behandling, så min förhoppning är att semestern blir betydligt trevligare med en BEMER i bagaget.

Sommaren kommer och många behöver semestern för att vila upp sig, Denna coola manick gör även sensationer på den fronten. Förra veckan testade jag sömnprogrammet en natt (enligt schemat kan man vecka 6 köra en natt) och denna veckan kan jag gå upp till 2 ggr. Då, märktes en enorm skillnad just natten jag använde den, hur skönt som helst. Men natten efter var det som vanligt, vaknade 2-3 ggr och stressat kollade på klockan eller kom på någon lösning på något jag klurat på osv (yes, papper och penna vid sängen eller anteckning på mobilen många gånger nattetid). I måndags när jag körde sov jag återigen djupare och vaknade mer utvilad, men gjorde det även i tisdags och igår, så verkar på något konstigt sätt hålla i sig det också. I natt ska jag köra igen tänkte jag så får se om det ger en mer regelbunden sömn, dels när man faktiskt kör sömnprogrammet och även de andra nätterna. Ska även grotta i varför det gör att man sover bättre när man inte använder programmet. Och på sikt så kan jag även återkomma om vad som händer med snarkningarna. Och vad som händer när man kör sömnprogrammet efter en lite blötare kväll, och framför allt, om snarkningarna försvinner då när dem brukar vara som värst 🙂

Vill du testa eller veta mer? Kontakta mig så hjälper jag till såklart.