Så, idag kom första domen hur man mådde innan BEMER, samt proverna efter en veckas användning på lägsta intensiteten. Igår gick jag enligt schemat upp till intensitet 3 så tror det kommer ge mer effekt nu och framöver. Framför allt så är det markant fler besök på dass nuförtiden så nån skit (ordagrant!) försvinner iaf från kroppen. Ett tecken på att det ger effekt.

Provresultaten ser du själv och som väntat var levervärdena alldeles för höga, det var dem även för ett år sedan när jag kollade men har ”inte hunnit följa upp” eller mer korrekt prioriterat annat helt enkelt, dum som man är. Börjar tex olje- eller servicelampan på bilen lysa så är man ju snabbare att boka service. Märkligt att man inte gör det med sig själv och sitt liv. Överlag så är proverna rätt ok (förutom levervärdena) om man ser medicinskt men det märks redan en markant positiv skillnad i ork på kvällar och efter jobbet. Förra veckan blev det från måndag till söndag 91h jobb, lite i överkant kan man sammanfatta det som. Och denna veckan har varit full fart också så kommer troligen sluta på närmare 80h igen, detta då det är mycket helgarbete på Ålandskontoret samt långa dagar överlag.

Det man kan se är att det hänt marginellt lite på proverna efter första veckans användandet. Men, som sagt, redan efter ett par dagar kände jag mig mer alert och piggare, både när man är aktiv och rör sig samt när man sitter i bilen eller hemma i soffan efter middagen så har höga förhoppningar om kommande veckornas prover, framför allt på längre sikt. Det är även viktigt att ha i beaktande att jag inte kunnat ändra mitt jobb, mat, träning eller liknande för att påverka resultaten. Att jobba över 90h-vecka och äta pizza och liknande gynnar knappast kroppen.

Idag kör vi tillsammans med Maria Dagerberg seminarier på Visibias Uppsalakontor och det kommer folk dels från idrottsvärlden, kollegor samt ett par som är sjuka och intresserade av effekterna. Kommer bli superintressant att se och följa upp. Framför allt idrotten som jag tror mycket på, dels som rehab men även som skadeförebyggande – både på lång sikt men även inför match/träning. Som idrottsklubb är BEMER en perfekt produkt att sälja in som spons, dels för att man får en starkare trupp och det går som friskvård för företaget som sponsrar, men även för att klubbar kan få in en hel del kapital som återförsäljare. Riktigt intressant faktiskt, hör av dig om du vill veta mer!

I eftermiddag blir det även dags för provtagning efter 2 veckors användande, skulle egentligen varit igår men fick inte till det schemamässigt, men om det blir 14 eller 15 dagar efter starten känns relativt samma. Och imorgon blir det mässa med AcademyX, ett kanon-nätverk med massa driftiga företagare. Där kommer vi bla ha BEMER på plats och testa på besökare och se vad dem tycker och känner. Det blir också ett sätt att visa hur smidig den är om man behöver ta den med sig. Tex jag som är lite här och där pga jobbet har den ofta i en liten sportbag för att kunna använda den varhelst jag sover. På mässan kommer vi ha den på en badenbaden och det funkar såklart lika bra det.