Erotikmässan

När kroppen och sinnet fungerar optimalt har du som bäst förutsättningar för ett lyckat sexliv. I kroppens erogena zoner är blodcirkulationen A och O. Med Bemer får din mikrocirkulation en boost i rätt riktning och på mässan erbjuder vi gratis Bemer-behandling. En behandling tar 8 minuter och ger en verkande effekt i 12-15 timmar. Med bra mikrocirkulation blir kvinnor fuktigare lättare och män får stånd naturligt. Även hjärnan som syresätts ger en ökad stimulans och exempelvis är Bemer även ett bra komplement till IVF-behandlingar samt har en verkande effekt mot prostatabesvär (sänker psa-värdet). Likaså berättar många användare om en jämnare PMS.

Vi står på erotikmässan för att erbjuda ett alternativ till tex potensmedel samt att ge möjlighet till ett bättre stimulerat sexliv på naturlig väg. Exempelvis har BEMER effekt mot huvudvärk, dålig sömn, stress och andra symptom som gör att lusten försvinner. Och även om du mår bra så kan man alltid må bättre. BEMER är ypperlig från att användas i förebyggande syfte till att använda på äldre dagar när tex morgonståndet försvunnit. Hos många äldre män kommer det tillbaka efter en tid med regelbunden BEMER-behandling. Även i den yngre målgruppen är utbrändhet utbrett vilket då också påverkar kroppen negativt och kroppen inte fungerar som den ska. Många som använder BEMER blir dessutom uthålligare samt kan älska oftare.

Varför BEMER i kombination med erotik? Under behandlingen stimuleras din mikrocirkulation. Det är dina allra minsta blodkärl som transporterar syre och näring till cellerna. I dina erogena zoner är mikrocirkulationen det som ”sätter igång” kroppen. Detta gör att du snabbare kommer bli varm inombords. Detta gör att du lättare kommer i stimuli och blir eregerad. Detta gör att du kommer få bättre feeling. Det kommer helt enkelt göra din kvällsaktivitet mer tillfredsställande och utan planering.

BEMER – Fysikalisk Vaskulär Terapi

Vem använder BEMER? Små blodkärl – Stora hälsoproblem. Fotbollsklubben AC Milan har 16 st till elittruppen. I Ungern används den på 56 sjukhus, tex The Military Hospital ger 200-300 BEMER-behandlingar per dag till patienter. Även många svenska elitidrottare använder den. Hästägare är helt lyrisk över den och husdjur gillar den. Den har verkande effekt mot 80% av våra sjukdomar och NASA bygger nya rymddräkter med BEMER-teknologi. BEMER påverkar mikrocirkulationen vilket ger bättre hälsa, därför är den till för alla. Både som förebyggande men även som en perfekt teamplayer i rehab och oavsett ålder du är i och varför du behöver en.

Och ni hittar mer info om vad Bemer gör här på denna blogg – www.healthfrominside.com samt i den bredare bloggen www.mikrocirkulationifokus.se

Mer info om produkten och kontaktuppgifter till oss hittar du på: www.johan.bemergroup.com eller maila johan.wanselius@bemermail.com så hjälper vi dig!

Välkommen!