Nyligen kom den hem, BEMER Vet, framtagen specifikt för att stimulera hästarnas mikrocirkulation. Det ska bli jättespännande att testa och stort tack till Michaela som ställer upp med sina hästar för att se effekterna av den. Är du hästintresserad och vill veta mer? Kom och lyssna vetja! Hör av dig till mig så fixar jag, det är på Dalarnas hus på Vasagatan kl 18-20 torsdag 14 september och du är varmt välkommen! Mer info om BEMER vet hittar du även på BEMER vet där även bilden är lånad från. När vi kommer igång med Michaela så kommer egna bilder såklart. Bara synka en tid nu så behandlingen kan komma igång, men det är alltid bra att veta mer innan så på torsdag kväll blir det en informationsträff i Stockholm.

Hur kommer det sig att BEMER funkar på både djur och människor? Jo, av den enkla anledningen att vi alla har mikrocirkulation. Den är den för hästar anpassad efter just hästar och stora djur, medan den vanliga BEMER Pro är anpassad till människor men fungerar jättebra till hundar, katter och andra husdjur (kanske halvsvårt att få tex en undulat att köra på den men testa om du har en 🙂 )

Senaste veckan har jag fortsatt köra sömnprogrammet, och sover fantastiskt, förutom en natt, då det blev en kort sväng till Ålandskontoret och jag hann köra basbehandlingen innan resa och direkt när jag kom hem utan att tappa någon dag så då tog jag inte med BEMER, men den natten sov jag som en kratta, trots att jag låg i sängen ca 7 timmar fick jag kanske 2-3 timmars sömn, låg och vred och vände mig, kallsvettades, vaknade jätteofta, stressad i kroppen. Så inte helt återhämtad än kan man sammanfatta det som.

Axeln börjar kännas helt kanon, så tisdag nästa vecka blir det att köra ett pass och se hur den funkar in action så att säga, och sen när säsongen drar igång blir det faktiskt att göra come-back i seriespelet igen, blir superkul!

En annan sak som är superkul är att det inom kort är 10st nya BEMERpartners jag får samarbeta med som jag känner väl, de flesta har hyrt en tid och sedan vill dem också sprida de positiva effekterna och hjälpa oss alla må bättre inifrån. Detta gör att jag snabbt kan komma med ännu fler referenser på nära håll om vilken bra effekt BEMER ger, så de utlovade intervjuerna och podden jag skrev om i början av bloggen kommer snart komma till liv, det blir hur kul som helst! Vill du veta mer om hur man blir partner så hör av dig till mig eller så går du direkt till hemsidan och klickar på bli partner längst ner på sidan. Jätteroligt att jobba med, du väljer hur mycket du vill jobba och du får se jättefina effekter på dem som behandlas och tacken du får när smärta eller sjukdomar försvinner är en väldigt skön känsla att ha med sig. Utbildningen som krävs i samband för att bli partner är 2 dagar och hålls ca en gång i månaden, oftast i under en helg i Stockholm men tex nu på torsdag och fredag i Västerås och ibland i Luleå. Snart kommer den på fler orter också, ju fler som är intresserade desto fler utbildningar så ta med fler intresserade så kör vi igång Sverige på riktigt!