Efter en dag som började sådär och sen fortsatte stöka blev det ändå en drös ljusglimtar som sig bör. På färjan mot ledighet så ringde UPS och meddelade att de fyra försenade BEMER-paketen var på ingång och med snälla grannar löste sig det så dem nu är hemma och väntar. Så nästa vecka kommer lite nya projekt dra igång, blir spännande att se om det har samma effekt som den haft på mig.

Nu, efter två dagar på intensitet 5 så känns det även lite mer i kroppen under behandlingen för mig. Det ska tydligen variera enormt hur man upplever själva behandlingen, men det är ju tydligt att även om det inte känns så ger det effekt. Igår var jag och körde ett snabbt lunchpass i badminton, låg på BEMERn ca 30 minuter innan och blev varm supersnabbt och axeln var ytterligare bättre, trots att passet bara var ca en halvtimme, hur coolt som helst! Har haft ont i axeln i närmare 15 år och fått akupunktur och lite allt möjligt. Det känns fortfarande och gör lite ont, men inte alls samma ilande smärta som tidigare. Och piggheten går fortfarande successivt åt rätt håll den med, nu blir det iof vila på riktigt till på söndag så det kommer såklart ge extra effekt, göttigt.

En av de mest frekventa frågorna jag får är om den är jobbig att släpa med på resor osv, svaret på den frågan är nej, absolut inte. På bilden om dagens blogg ser ni hur jag lagt den på klipporna vid viken och ligger och kör behandlingen i solnedgången och lyssnar på fågelkvitter. Eftersom leveransen blev försenad så kan jag inte denna resan kolla hur länge batteriet håller men ”vetenskapen framför allt” tänkte jag och ville inte missa fem dagars behandling mitt i mitt projekt så det var bara dra till Biltema i morse och köpa ett bilbatteri och en strömkonverterare och släpa med till stugan som inte har elektricitet. Det är ingenting jag rekommenderar eftersom jag inte vet hur själva styrenheten mår av lite annan spänning och har ingen aning om garantin gäller om den skulle kvadda. Men den funkade fint första gångerna iaf. Får se hur den mår om fem dagar.

BEMER får utan problem rum i en normal sportbag, jag har den tex i denna, och det är bara vika ihop den och vikten är ett par kilo totalt, så nemas problemas att ta med vart som helst! Och batteriet som är beställt sätter man i själva styrenheten, så inget extra utrymme går åt. Vet du om att du ska vara mycket på resande fot rekommenderar jag att beställa det direkt, skulle varit mycket smidigare såklart.

BEMER body, styrenhet och tex tillbehöret pad får utan problem rum i denna lilla bag.

Är det någon som har ”vägarna förbi” så är det bara kika via ön och prova en sväng och jiddra lite såklart, blir som sagt här till på söndag är planen. Välkommen 🙂