I torsdags fick vi hem vår BEMER, min fru har börjat använda den men jag kommer vänta till efter provtagningen imorgon på ProHelia imorgon bitti. Den kom i ett fint paket, stadigt inpackad med leverans till dörren, trots att vi bor på vischan, stilligt!

Paketet innehåller förutom styrenheten och det behandlande underlaget som man skulle kunna likna ett liggunderlag i storlek, d.v.s. lätt att rulla ihop och ta med sig om man som jag har ett flängigt liv och sover på olika ställen rätt frekvent p.g.a. jobbet, även 3 andra kompletterande produkter med. Dessa har sina specifika uppgifter som jag får gå in på senare. Flera olika kablar så man kan använda den oavsett var man bor och har köpt den i världen samt instruktionsböcker. Allt ingår i BEMER pro.

Men även om den är otroligt enkel att använda så är det bra att man får en instruktion i samband med köp så man får reda på vad som gör vad och hur man ska använda den med olika program och intensitet. Jag gick en fördjupande utbildning helgen som var så har nu fått bra koll på hur den funkar och vilka inställningar man kör med. Otroligt intressant kurs, och även om jag inte alls gillade biologi i skolan så var detta super. Man är såklart mer mottaglig när man frivilligt valt att gå kursen kontra sitta och nöta bänk för man måste som det var mest i skolan. Samt mer engagerad lärare på denna kursen och likaså övriga som gick var mer intresserade, mycket som påverkar i alla lägen.

Så det blir spännande imorgon, dels att ta proverna och se om t.ex. levervärdena blivit ytterligare försämrade (borde kollat dem extra och åtgärdat för ett år sedan men tiden rann iväg som vanligt) Och sedan att börja rutinerna med BEMER och se vilken effekt det ger och hur snabbt. Eftersom det enda den gör är att få igång kroppens egna immunförsvar så är det tyvärr omöjligt att veta vad den prioriterar att reda upp i röran först så att säga. Hoppas lite på dem knakande knäna som är förstörda efter fotboll, badminton och capoeira, skulle vara skönt att slippa.