Träningsvärken är här, och sträckningen känns som f-n! Nu får BEMER visa vad den går för ? Den ska tydligen ha väldigt bra effekt just mot skador, i många rehab-fall förkortas läkningstiden till ungefär en tredjedel, ska grotta mig in lite mer i det framöver och återkommer när jag hittat något konkret att presentera. Det blir intressant att följa upp och prata med folk om deras erfarenheter inom det ämnet. Men tex benbrott ska det vara väldigt stor skillnad med och utan BEMER.

Nu bär det av till Ålandskontoret för lite jobb till IFK Mariehamn fotboll och Maxinge köpcenter. Hoppas IFK får en lika rolig säsong i år, blev ju guld i finska ligan 2016/17, och dem vann även finska cupen 2016! Det är mäktigt att en så liten klubb kan lyckas med det. Missar tyvärr matchen imorgon för jag vill tillbaka hem och få lite helg.

Svårt att greppa vilken otroligt bred målgrupp det är för denna produkt, antingen kan man snöa in sig på tex hårvård, friskvård, äldrevård, nagelvård eller varför inte bara hovslagare, förstå vinningen för hovslagarens rygg och tids-schema om dem visste att alla hästarna stod lugna och avslappnade när dem jobbade! Eller inom Alzheimer eller liknande sjukdomar, möjligheterna är oändliga. I vissa länder används den tex på prematuren och intensiven. Tänk en person som fått hjärtinfarkt och är nära att kolavippa för syret tar slut, om blodet då kan öka flödet så någon överlever är det väldigt bra! Eller bland tex mammor med kejsarsnitt eller överlag folk med stora ärr, där kan BEMER få ärret att bli mindre samt mer i hudfärg så det syns mindre. Där ska det bli intressant att se hur mitt rätt stora ärr på armbågen reagerar på behandlingen. Eller bland folk som snarkar, sömnprogrammet gör att flertalet som har grova problem med snarkning slutar snarka, kan ju säkert rädda många relationer ?