Idag var en typisk fredag, upp och iväg till jobbet ca. kl. 06 med lite för mycket att göra i och med att många kunder vill ha leverans innan helgen. Det resulterade i en pizza och Coca Cola till lunch kl. 16.15 och det kan man sammanfatta med att det inte var någon bra uppladdning inför korpen i badminton som började kl. 18. Som vanligt hade jag även druckit för lite under dagen, man gör av med bra mycket mer vätska än man tror även om man inte svettas konstant på jobbet.

Ca en timme innan matchstart la jag mig ändå på BEMER och körde ett extra-program för att få igång kroppen samt med extra kräm i axeln för att mjuka upp den. Det var även väldigt bra mentalt för då hann jag samla tankarna lite också. Om t.ex. fotbollslaget Milan har investerat i 16 st. BEMER till sitt lag och samtliga ligger på mattan regelbundet morgon och kväll, samt innan och efter match, så lär det ju vara bra tänkte jag!

Logiken är rätt enkel, kommer cirkulationen igång i kroppen blir man varm snabbare och har mer energi till själva matchen, och efter så rensar kroppen bort slaggprodukterna bättre.

Redan på inbollningen kände jag mig mjukare i kroppen och axeln var inte alls lika stel som vanligt, tyvärr för ont för att smasha så det får vi hoppas släpper längre fram. Kan knappast räkna med att få bort det på fyra dagar med lägsta intensitet. Kändes riktigt bra faktiskt!

Dock så tog energin och vätskan slut så det blev krampkänning redan första matchen som gick till fem tunga set. Svårt att köra på långt utan soppa i bilen skulle man kunna säga. Tyvärr så loosade vi alla matcherna, men så kan det gå, var roligare än på länge ändå. Så lite mer träning mellan matcherna, vettigare mat-tider innan match (och överlag) samt markant mer vatten så ska det bli andra bullar av.

I bilen på väg hem efter matchen slog det mig även att jag känt mig piggare i trappor också, normalt undviker jag rulltrapporna för att få mig lite vardagsmotion och varje gång jag kommer upp så flåsar jag som en gris och tänker ”shit – jag måste fan ta tag i träningen nu!” men sista dagarna har jag känt, hepp, gick rätt bra det där, lite mycket puls men den kan vi få ner med träning, och hade mer ett sug efter att träna, inte bara det otroligt dåliga samvetet.

Tror tyvärr att kroppen kommer göra störande ont imorgon, helt otränad och tre rätt tuffa matcher utan vila emellan brukar sätta sina spår. Framför allt i och med sträckningen jag drog på mig i höger vad sista matchen, dumt!

Höll i onsdags även mitt första webinar om BEMER, för att kolla reaktioner från några nära bekanta, kul och givande och ytterligare frågor att följa upp för att lära mig mer och sprida att den finns.