Så, då var proverna tagna, och det kom såklart många frågor varför jag bokat in så många tider för blodprover på så kort tid ? och en stor skepsis möttes man allt av. Inte så oväntat, om jag som normalt jobbar mest med trycksaker kommer till ett kompetent hälsoföretag med en produkt dem inte känner till så skulle man nog själv reagera om man var i samma sits…

…vi får se vad som händer under det kommande halvåret med ytterligare fem prover och om intresset ökar så medvetandet kan stiga.

Som vanligt får man vänta på proverna men kommer presentera dem så snart dem kommer så klart så har vi en utgångspunkt att jobba ifrån och se vart det bär.

Nu bär det av till Maria Dagerberg och hennes mottagning på HCR på Sturegatan 1 i Uppsala och köra mina första åtta minuter av BEMER på intensitet 1 och börja regelbundet med behandlingen.

Mina kollegor på Visibia var förra veckan och tog prover, deras blir såklart inte publika men det ska bli intressant att se hur det påverkar dem som varje morgon och eftermiddag kommer få använda BEMER på jobbet, på arbetstid såklart. Eftersom en har rätt svår artros så är såklart min förhoppning att han inom kort ska slippa ha så ont!

Kan inte hjälpa att vara väldigt fascinerad av denna maskin, ju mer man hör från folk som använder den och haft behandlingar, desto mer förundras man över vad den kan göra genom att få igång kroppens egna funktioner. Det är långt mycket bättre än att pillertrilla en enorm mängd medicin som många gjorde innan dem började med BEMER, kan förstå att läkemedelsföretag försökt köpa upp företaget, tur att dem inte säljer utan istället fortsätter utveckla produkten. Inom kort kommer även en som är framtagen för husdjur, för hästar finns det redan. Ska få fram en intervju med någon som använder den dagligen till sin hästskötsel och presentera längre fram. Dem jag pratat med hittills vittnar om att hästarna blir väldigt lugna under behandlingen vilket borde hjälpa tex hovslagare. Sen om dem mår bättre blir dem ju som människan högre presterande också, så väldigt poppis inom trav och andra grenar.