Igår var det provtagning för 3-månaderskollen, igår blev en BEMER hämtad för att hjälpa till att toppa formen och åka med till badminton-VM i Skottland, igår testade svenska landslaget i curling BEMER, igår var första dagen på näst sista hektiska veckan med långa arbetstider och kalabalik i schemat. Igår var en bra dag.

På fredag kommer troligen provsvaren, på fredag får vi se om dem fortsatt gått åt rätt håll, trots påfrestningarna som uppkommit framför allt sista månaden. Kroppen känns bra, hälsan känns ändå bättre, energin kommer även om den har en kamp mot hjärnan. Sömnen när jag kör sömnprogrammet är grym, många av de andra nätterna är däremot totalt kassa. Att vakna mitt i natten efter att ha drömt att någon, likt i filmen Matrix, dragit ur kontakten och man bara faller ihop är inte helt optimalt. Att göra det flera gånger olika nätter känns sådär…

Varför kör du inte sömnprogrammet varje natt? är det många som frågar. Det enkla svaret på det är att jag följer bas-schemat till punkt och pricka för att visa att resultaten jag får är enligt den rekommenderade användningen. Förutom några nätter där jag testat för att se att jag inte sover bra pga av utmattning varannan natt istället för sömnprogrammet. Men de gånger jag kört två eller tre nätter i rad har jag sovit gott de nätterna i rad. Har jag hoppat över har jag inte kunnat sova alls två nätter i rad.

På fredag startar även Skogstransportmässan i Ljusdal där BEMER har monter B10. Bor du eller någon du känner i närheten är du varmt välkommen. Är du smart kommer du förbi oss flera gånger, dvs tidigt på morgonen och precis innan mässan stänger så får du flera behandlingar och har effekten i dig längre. Ställer du ut på mässan, gör likadant, det blir mycket stillastående och mycket energi som går åt en mässa, då är det perfekt att få en boozt inifrån.

Varför ställer vi ut på nordens största fackmässa inom skogstransport? Det är av den enkla anledningen att yrkeschaufförer över lag är en hotad målgrupp. Mycket stillasittande är dåligt för kroppen, det är likadant med buss- och taxichaufförer tex, även budbilar. Det finns även en lokalbehandling som är som en sittkudde, som man kan använda under tiden man kör helt enkelt, för att stimulera mikrocirkulationen under arbetspasset, utan att tappa tid, även om alla behöver ett break så är det inte alltid det blir så.

Ikväll är det ett av världens bästa live-band på grönan, nämligen KORN, då ska jag roa mig med att sitta i hytten på Rosella och jobba ikapp massa dåligt samvete. Återigen, det kommer bli väldigt skönt när nya livet kan börja och jag kan titta på ekorrhjulet och se till att inte fastna i det igen. Spelar liksom ingen roll hur mycket du springer och jagar om du ändå står kvar på samma ställe…

Ni som ska på KORN, ha så skoj! Röj järnet! Ni som kommer till Ljusdal, varmt välkommen!