Nu är det lördag kväll och det bär av mot Visibias ålandskontor igen. Dags för att montera ytterligare ljuslådor åt Lindex. Otroligt glad för att vi skaffat en egen hytt på Rosella som vi inrett och har på årsbasis. Då kan man utnyttja resan till jobb, eller i detta fallet lite uppföljning på bloggandet.

Idag var jag på utbildning inom BANK-code, en variant på tex DISC-analys, färg-analys och alla möjliga typer av analyser där man krasst delar in folk i fyra grupper beroende på vad man går igång på; Vissa gillar siffror och struktur, andra är medmänniskor och vill rädda världen, andra är drivna och ”skjuter först och tänker sen” och en del är mest ute efter gemenskap och samarbete. Alla är vi som tur är olika, och alla har ju lite av allt i sig. Att då lära sig hur en kund eller medmänniska tänker gör det ju lättare att både förstå den personens beteende och förstå hur man ska bete sig för att bli förstådd på bästa sätt i olika situationer.

Det BANK-code gör är att på ett väldigt snabbt sätt kunna analysera sin kund/bekant på mindre än 90 sekunder, och personen i fråga kommer även tycka att det är intressant. Men, sen efter, så kan man lära sig prata med alla olika personlighetstyper. Inte bara med de fyra olika, det skulle vara ganska basic och lätt, men eftersom alla har lite av allt i sig så blir det 24 möjliga kombinationer. Om man då bara chansar så har man ju inte så stor chans att träffa rätt i ett möte. Kommer bli väldigt intressant att följa upp och lära mig mer om. Kanon att ha i bakhuvudet, dels på kundmöten och affärsnätverk, men framför allt hemmavid och bland kompisar så man kan bygga än starkare relationer!

På mässan som var i torsdags hade jag återigen hjälp av Erika Dickmark för att visa bla BEMER, mycket kompetent och social så mässan gick kanon. Vissa av besökarna märkte effekt direkt, andra lite senare och vissa ingenting. En gång ingen gång som man ju brukar säga och alla reagerar olika på behandlingen både i början och på sikt. Detta då det ”enda” BEMER gör är att den får igång mikrocirkulationen så kroppen behandlar sig själv. Och vad kroppen då väljer att fokusera på är omöjligt att veta. Genom lokalbehandlingen kan man styra lite, men den stora effekten kommer från helhetsbehandlingen.

Men, det häftigaste av allt var en besökare som haft en tuff cancer-behandling bakom sig och som upplevde en 50%-ig minskning av smärtan morgonen efter. Vilken effekt! Hur roligt som helst. En annan besökare som normalt sprudlar av energi kände sig lite miss-pepp och låg humörsmässigt inför en utbildning hon skulle på senare på kvällen men hade någon timme efter behandlingen fått en energi-boozt utan dess like. Cool!

Hoppas på en mer utförlig uppföljning inom kort. Snart kommer 4st BEMER hem varav 3st ska på uthyrning direkt och den sista ska alltid vara hemma så resten av familjen kan köra även när jag är borta och flänger. När dem som hyrs ut kommer på plats kommer jag snabbare få mer info att delge om effekterna hos dem. Spännande. Vill du också hyra eller veta med, kontakta mig så fixar jag!