När man utåt behöver visa ett lugn men inombords är det kaos och man donar febrilt så används ofta denna bilden som liknelse. Ganska talande faktiskt. Och dem flesta är så – på olika sätt, i olika situationer och olika mycket såklart. Sen finns det iof dem som pratar mer om allt dem har att göra istället för att göra det, och dem som tycker sig ha mycket att göra men egentligen bara bygger upp en inre stress. Oavsett varför man stressar så tär det mycket på hjärnan och humöret. Sista tiden så har skallen krigat någe enormt, hade ett jättetungt och tråkigt beslut att ta i början av förra veckan, och veckan innan bar det av till värmen på semester. När det är kalabalik i huvudet redan från början kan jag lugnt påstå att ha en alldeles för varm miljö kring sig inte gjorde susen! Gick nästa in i nån form av heltids-apati. Skönt såklart att komma iväg och i lugn och ro kunna bearbeta processa, men när svetten börjar lacka så fort man kliver utanför rummets AC så vek sig det mentala totalt.

Efter att man tagit det tyngsta beslutet, och man lite mer konkret kan börja se framåt och hitta nya driv och lösningar så blir det stegvis lättare och mindre påfrestande. Och även om det fortlöper en hel del tunga beslut och förhandlingar så kommer det inom en månad så markant ljusare ut.

Att BEMER i detta läget gör succé är det inget snack om, sömn får jag betydligt bättre 3 nätter i veckan som rekommenderade schemat är, dagtid så funkar både kropp och knopp ändå bättre och piggare än för tre månader sen när jag började. Och dessa tre månader har nog i stress/press varit de värsta hittills i mitt liv, så är väldigt tacksam för att den kunnat höja så mycket och fått en att komma till insikt så snabbt så att besluten tas och man inte fortsätter på inkörd bana bara för att. Och med tanke på hur mina värden såg ut när jag började med BEMER så hade det ju inte varit direkt tipptopp sista åren innan heller.

Och trots att jag gick promenader med vagn i stekande sol flera timmar om dagen och som vanligt är för dålig på att använda solkräm så blev det ingen epidemi av solexem på min kropp, varken på underarmarna eller på andra ställen. Hur skönt som helst! Sen om det är via BEMER eller om kroppen överlag blivit bättre kan jag såklart omöjligt svara på, men i samband med pool-badande brukar dem komma som ett bra på posten (å andra sidan svajar ju PostNord också så…)

Sömnprogrammet fick sig även en redig test förra veckan, på tisdagen blev det gravöl med ett par polare och jag var väldigt ostadig när det var dags att gå och sova lite för sent. Men 6h15min senare med programmet så var det fortfarande väldigt ostabilt att gå, men inga som helst konstigheter med koncentration och pigghet. Mycket bra egenskap 🙂

I övrigt så har lill-knodden sedan en tid tillbaka börjat gå med en hjälpande hand från vuxen, detta gör såklart att ryggen på både mig och frun får sig en redig dos stryk när man går böjd hela tiden. Att kunna köra lokalbehandling med BEMER Pad och snabbt få djup behandling dagligen gör då att man slipper ha ont. Min onda axel blir bättre och bättre, trots att det är många timmars bärande av knodden var dag, och den djupa smärtan har försvunnit helt, nu blir den mer och mer ytlig och känns faktiskt som att den snart är borta. Ska bli spännande att köra ett pass badminton snart och se hur det verkar att smasha.

Om drygt en vecka är det dags för blodprover igen, tyvärr någon vecka för sent pga semestertider hos företagshälsan men det ska bli spännande att se om levervärdena är neutraliserade helt nu, ca 3 månader efter att jag började använda BEMER och likaså hur de övriga värdena påverkats. Redan efter två veckorstestet och framför allt en månad hade det hänt enormt mycket.

Nära bekanta som börjat använda BEMER upplever likaså dem snabba framsteg, en med svår artros har redan efter 2 månader mycket mjukare leder och mindre ont, två andra med olika fotskador har bägge på bara ett par veckor blivit av med smärtan, två med höga blodvärden hade redan efter två veckor mycket finare värden trots högsäsong i deras jobb. En tarmsjukdom neutraliserades på drygt tre veckor trots en prognos på 6 månader, en långtidssjukskriven whiplash-skadad kunde efter drygt tre veckor börja vrida huvudet utan smärta. Kanske 7-8 pers säger allihopa självmant att dem märker att dem känner sig piggare, utan att jag frågat.

Jag tappar faktiskt hakan över vad bra den är! Och på så bred front, 80% av alla sjukdomar har den verkande effekt mot. Mäktigt! Och en drös olika användare är i väg på semester så dem får jag återkoppling av om ett par veckor. Och fler är på väg ut så fler kommer snart bli bättre i kropp och knopp dem också.

Vill du veta mer är det såklart bara kontakta mig, annars är här lite bra alternativ;
Ågesta Golfklubb 2-3 augusti kl 12-15 (se vad Peter Hansson som använder BEMER tycker här)
11-13 aug är vi på Åland igen, dels i Mariehamn, dels på Föglö
18-19 aug är vi i Ljusdal på Skogstransportmässan
20 aug Kickoff i Stockholm
och i Stockholm kör vi även som vanligt regelbundet överlag.

Ni som läser får även här ett erbjudande, kontakta mig och skriv att du vill ha blogg-rabatt så bjuder jag dig på vår informativa kickoff söndagen 20 aug, i Stockholm. Gäller i mån av plats och anmälan till mig senast söndag 6 augusti. Motivera gärna varför du vill gå.
Gästar gör bla elitidrottarna Sofia Paldanius, Anders järnmannen Olsson, Victor Öhling Norberg samt Pernilla Winberg som alla berättar om sina erfarenheter med BEMER.

Även hästkiropraktor Svante Larsson kommer berätta om sina erfarenheter inom häst/ryttare.

Det kommer med andra ord bli en mycket givande och intressant dag!

Och du, känner du någon eller bor med någon som är sönderstressad, undvik att komma med frågor och idéer precis när ni just ses om det var ett tag sedan, precis innan ni går och lägger er och precis när ni vaknar. Det fastnar inte ändå och du möts troligen av ett surt/frånvisande svar. Ni får troligen mycket bättre respons samtlig annan tid, ett litet tips bara.

Mer info hittar ni på johan.bemergroup.com eller maila mig på johan.wanselius@bemermail.com alt kontakta mig via formuläret här på bloggen.

Ha en toppenbra dag!